Retourneren

U heeft recht op een zichttermijn van 14 dagen op de producten welke u bij ons besteld heeft. Na deze termijn van 14 dagen is de koopovereenkomst een feit en kunnen de producten niet meer retour.

Tijdens deze zichttermijn kunt u de producten bekijken, maar de verpakking mag niet beschadigd raken. Ook is het niet toegestaan om de producten te dragen.

Goederen kunnen uitsluitend retour wanneer deze: niet zijn gebruikt, gedragen,  in een complete onbeschadigde verpakking. Let op verpak de goederen in een andere omdoos/envelop zodat de originele verpakking niet kan beschadigen. Retourzendingen welke na de zichttermijn van 14 dagen retour komen worden niet geaccepteerd.

In het geval van creditering wordt alleen het bedrag van de goederen gecrediteerd, verzend en betaalkosten worden niet gecrediteerd. (verzendkosten en betaalkosten worden uitsluitend gecrediteerd wanneer er aantoonbaar fouten gemaakt zijn door Boer Boer of de vervoerders waar Boer Boer mee samen werkt, in dit geval zal Boer Boer het volledige bedrag inclusief alle kosten crediteren.) In het geval u ongefrankeerd goederen retour zendt worden deze kosten door Boer Boer in rekening gebracht.

0

Je winkelwagen